Idag vaknade jag kl 9. Hade varit uppe till närmare två kvällen före. Jag älskar att vara uppe sent och handarbeta och titta film. Det är lugnt och alla andra sover.
Jag hade en massa planer för idag. Jag började dagen med att göra en rabarberpaj och en äppelpaj. Sen passade jag på att göra en rabarberkräm när ändå rabarbern är så fin ute.
Sen hittade jag ett nytt recept på äppel och rabarbermos hos http://sotasaker.com som jag tänkte pröva. Det skulle bara vara 1 dl socker i så det var så surt så jag hade i lite mer. Blev en god sylt.
Det är alltid kul att prova lite nya saker.
Sen skulle vi grilla abborre och då fyllde jag den enligt detta recept:
Jag hittade inte färsk körvel och mejram utan tog torkad och tog även citronmeliss. Sen åt vi färsk potatis till. Jag tyckte att en saften från en halv citron hade räckt till såsen.
Testade även att ha örtfyllningen på lax och det funkade också.
Idag vaknade jag kl 9. Hade varit uppe till närmare två kvällen före. Jag älskar att vara uppe sent och handarbeta och titta film. Det är lugnt och alla andra sover.
Jag hade en massa planer för idag. Jag började dagen med att göra en rabarberpaj och en äppelpaj. Sen passade jag på att göra en rabarberkräm när ändå rabarbern är så fin ute.
Sen hittade jag ett nytt recept på äppel och rabarbermos hos http://sotasaker.com som jag tänkte pröva. Det skulle bara vara 1 dl socker i så det var så surt så jag hade i lite mer. Blev en god sylt.
Det är alltid kul att prova lite nya saker.
Sen skulle vi grilla abborre och då fyllde jag den enligt detta recept:
Jag hittade inte färsk körvel och mejram utan tog torkad och tog även citronmeliss. Sen åt vi färsk potatis till. Jag tyckte att en saften från en halv citron hade räckt till såsen.
Testade även att ha örtfyllningen på lax och det funkade också.
Oj vad du är flitig! Jag har ju varken tillgång till äpplen eller rabarber så jag har inte ens kunnat göra äppelmos. Men lingondricka gjorde jag förra helgen och den blev jättegod.